Αποτελέσματα Κατατακτηρίων Εξετάσεων 2023-2024

Διαδικασία Εγγραφών Επιτυχόντων/ουσών Κατατακτήριων Εξετάσεων 2023-2024

Οι επιτυχούσες των Κατατακτήριων εξετάσεων του Τμήματος Λογοθεραπείας θα πρέπει να καταθέσουν έως 29/2/2024 τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση Εγγραφής

2. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή, αν δεν υπάρχει, διαβατήριο

3. Μία φωτογραφία τύπου ταυτότητας

4. Ακουόγραμμα (χορηγείται από Ιδιώτη Ιατρό ΩΡΛ ή από Δημόσιο Νοσοκομείο)
5. Λογοθεραπευτική εκτίμηση από Δημόσιο Νοσοκομείο ή Ιδιώτη Λογοθεραπευτή/ρια

Τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται αυτοπροσώπως ή θα αποστέλλονται ταχυδρομικά ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier) στην παρακάτω διεύθυνση:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΑΝΤΙΚΑΛΑΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ24100
Με την ένδειξη <<εγγραφή νέου/ας φοιτητή/ριας>>


Για την ολοκλήρωση της εγγραφής των νεοεισαχθέντων/εισών φοιτητών/ριών στο Τμήμα Λογοθεραπείας απαιτείται και η επιτυχής ολοκλήρωση Συνέντευξης.

Το πρόγραμμα των συνεντεύξεων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος ή θα ενημερωθείτε με προσωπικό μήνυμα.

Οι Επιτυχόντες/ούσες των κατατακτήριων εξετάσεων 2023-2024 που επιθυμούν να αναγνωρίσουν  μαθήματα από το Τμήμα προέλευσής τους θα πρέπει να προσκομίσουν στη Γραμματεία του Τμήματος έως 29/2/2024:

2. Επίσημη αναλυτική βαθμολογία του/της φοιτητή/ριας από το Πανεπιστήμιο προέλευσης στην οποία θα αναγράφονται η ημερομηνία πρώτης εγγραφής, τα μαθήματα (και τα εργαστήρια ή οι εργασίες) που έχει ολοκληρώσει επιτυχώς και για κάθε ένα από αυτά: ο τύπος του (υποχρεωτικό, επιλογής, κ.λπ.), οι Πιστωτικές Μονάδες (ECTS ή επίσημο ισοδύναμο), το εξάμηνο στο οποίο ο/η φοιτητής/ρια το ολοκλήρωσε επιτυχώς και ο βαθμός του σε αυτό.

3. Συνδέσμους (links) προς την επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου προέλευσης με τον Οδηγό Σπουδών και την ιστοσελίδα του μαθήματος κατά το ακαδημαϊκό εξάμηνο στο οποίο ο/η φοιτητής/ρια εξετάστηκε επιτυχώς στα προς αναγνώριση μαθήματα στο Πανεπιστήμιο προέλευσης. Εναλλακτικά, άλλα επίσημα έγγραφα από το Πανεπιστήμιο προέλευσης όπου θα αναφέρονται: η ύλη, η περιγραφή των ασκήσεων/εργασιών, ο τρόπος εξέτασης και βαθμολόγησης και ο συνολικός προβλεπόμενος φόρτος με τις ώρες διδασκαλίας και εργαστηρίων.

4. Στοιχεία επικοινωνίας με τη Γραμματεία του Τμήματος στο Πανεπιστήμιο προέλευσης και (αν είναι δυνατόν) με τον/τη διδάσκοντα/ουσα που δίδαξε το μάθημα για το οποίο ο/η φοιτητής/ρια αιτείται αναγνώριση.

Επισήμανση: Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να αναγράφουν στην αίτησή τους τα μαθήματα που επιθυμούν να αναγνωρίσουν με σειρά προτεραιότητας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο