Δηλώσεις Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου 2022-2023

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Φεβρουαρίου

Σας ενημερώνουμε ότι από 28 Φεβρουαρίου 2023  έως και 18 Μαρτίου 2023 θα είναι ανοιχτές οι Δηλώσεις Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου 2022-2023 στο Τμήμα Λογοθεραπείας.

 Οι δηλώσεις θα γίνονται αποκλειστικά από την Νέα Εφαρμογή της Γραμματείας Universis  https://unistudent.uop.gr  σας επισυνάπτουμε και σχετικές Οδηγίες. 

Επειδή η εφαρμογή είναι Νέα μπορεί να δημιουργηθούν δυσλειτουργίες. Η Γραμματεία θα επιλύει όλα τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν αρκεί να στείλετε email στο gramlogo@uop.gr  με το πρόβλημα που θα παρουσιαστεί η τηλεφωνική επικοινωνία δεν ενδείκνυται στην παρούσα φάση. 

Παρακάτω αναφέρονται κάποιες πρόσθετες οδηγίες για τις Δηλώσεις Μαθημάτων:

Οι φοιτητές/τριες που βρίσκονται στο Β’ Εξάμηνο έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μαθήματα Β’ Εξαμήνου.

Οι φοιτητές/τριες που βρίσκονται στο Δ΄ Εξάμηνο έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μαθήματα του Δ’ και Β΄ Εξαμήνου που τους υπολείπονται.

Οι φοιτητές/τριες που βρίσκονται στο ΣΤ’ Εξάμηνο έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μαθήματα του ΣΤ’ Εξαμήνου και Δ’ και Β’ εξαμήνων που τους υπολείπονται.

Οι φοιτητές/τριες του Η’ Εξαμήνου πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν το μάθημα 1201 Πρακτική Άσκηση και όποια από τα μαθήματα ΣΤ΄, Δ΄ και Β΄ τους υπολείπονται.

Τέλος οι φοιτητές/τριες του ΣΤ εξαμήνου θα έχουν φέτος την δυνατότητα να επιλέξουν νωρίτερα το μάθημα Επιλογής 9102 Λογοθεραπεία: Δυσλεξία, ΔΕΠΥ που αντιστοιχεί στο Ζ’ Χειμερινό Εξάμηνο. Το μάθημα αυτό μπορούν να το δηλώσουν και οι φοιτητές του Η’ Εξαμήνου που τους υπολείπεται κάποιο μάθημα επιλογής από τα 2 που πρέπει να ολοκληρώσουν συνολικά στο πρόγραμμα σπουδών τους.